През 2018г. ELICA и Pink Pelican, съвместно с Община Силистра организираха първия Фермерски базар, на който производители от региона представиха пред гражданите продуктите си, като едновременно насърчаваха и дегустирането им.

Сега, през септември 2019, двете фирми превръщат това събитие в традиция!
Ако желаете да споделите хранителни изделия и напитки, които лично произвеждате на територията на област Силистра – заповядайте на второто издание на Фермерски базар!

Възползвайте се от възможността да разкажете за уникалността на вашите продукти и техния неповторим вкус в навечерието на празника на нашия град!
Участието е напълно безплатно! Единственото условие е да присъствате на място с вашите продукти на 13 и 14 септември 2019г. в зоната на втория шадраван на централната алея в Дунавската градина, от 16ч. до 21ч.

Може да потвърдите регистрацията си като изпратите съобщение на страницата на ELICA, както и на тази на Pink Pelican, или на следните телефони:

  • 0899943497 – Калоян Радулов;
  • 0899505797 – Боян Боев.

Побързайте!

Бройките на участниците са ограничени и ще се запълнят от първите желаещи, които запазят място на базара! Срокът за записване е до неделя, 8.09.2019г.